кето хліб

Кето хліб

Прекрасна альтернатива для усіх, хто любить хліб, але намагається їсти меньше глютену та вуглеводів.

Кето хліб

Recipe by ГанниCourse: Без глютену, випічка та хлібCuisine: домашняDifficulty: легко
Порції

4

порції
Підготовка

10

minutes
Час приготування

30

minutes
Поживність

70

ккал
Загальний час приготування

40

minutes

Поживність на 100 грамів:
Ккал 70
Білки 6г
Жири 10 г
Вугдеводи 4 г 

Інгредієнти

  • 50 г вершкового крем-сиру

  • 60 г мигдального борошна (можна будь-яке інше горіхове або кокосове)

  • 100 г улюбленої тертої моцарели

  • 1 ч. л. розпушувача

  • 1 яйце

  • 1-2 зубчика часника

  • 15 г вершкового масла

  • 20 г тертого пармезана

  • Сіль та перець за смаком

  • Дрібка морськох солі (опціонально)

Приготування

  • Крем-сир, горіхове борошно, терту моцареллу, розпушувач, пармезан, сіль та перець перемішуємо у глибокій ємності та ставимо розтоплювати у мікрохвильову піч.
    Робимо маленькими відрізками часу по 30 секунд.
    Погріли 30 сек – перемішали і так допоки маса не буде тягучою (завдяки моцарелі).
    Зазвичай це 2-3 повтори.
  • До сирної маси додаємо яйце та добре вмішуємо.
  • Розігріваємо духовку до 200 градусів за Цельсієм.
  • Викладаємо всю масу на деко, попередньо застеливши його пергаментом, та формуємо великий прямокутник.
  • Розтоплюємо у мікрохвильовці (або на водяній бані) вершкове масло. Змішуємо його з розчавленим часником та улюбленими сушеними травами.
  • Згори тісто змащуємо часниковим маслом, посипаємо крупною сіллюю (можна також додати кунжут).Хліб
  • Ставимо деко з тістом в духовку на 30 хвилин.
  • Дістаємо, охолоджуємо, нарізаємо та подаємо!
  • Смачного!

Нотатки

  • Раптом, якщо у вас немає мікрохвильової печі – не хвилюйтесь. Все це можна розтопити на водяній бані, але це займе більше часу.
Натисніть, щоб оцінити цей рецепт!
4 голосів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *