Прекрасна альтернатива для усіх, хто любить хліб, але намагається їсти меньше глютену та вуглеводів.
Кето хліб
Course: Без глютену, випічка та хлібCuisine: домашняDifficulty: легкоПорції
4
порціїПідготовка
10
minutesЧас приготування
30
minutesПоживність
70
ккалЗагальний час приготування
40
minutesПоживність на 100 грамів:
Ккал 70
Білки 6г
Жири 10 г
Вугдеводи 4 г
Інгредієнти
50 г вершкового крем-сиру
60 г мигдального борошна (можна будь-яке інше горіхове або кокосове)
100 г улюбленої тертої моцарели
1 ч. л. розпушувача
1 яйце
1-2 зубчика часника
15 г вершкового масла
20 г тертого пармезана
Сіль та перець за смаком
Дрібка морськох солі (опціонально)
Приготування
- Крем-сир, горіхове борошно, терту моцареллу, розпушувач, пармезан, сіль та перець перемішуємо у глибокій ємності та ставимо розтоплювати у мікрохвильову піч.
Робимо маленькими відрізками часу по 30 секунд.
Погріли 30 сек – перемішали і так допоки маса не буде тягучою (завдяки моцарелі).
Зазвичай це 2-3 повтори. - До сирної маси додаємо яйце та добре вмішуємо.
- Розігріваємо духовку до 200 градусів за Цельсієм.
- Викладаємо всю масу на деко, попередньо застеливши його пергаментом, та формуємо великий прямокутник.
- Розтоплюємо у мікрохвильовці (або на водяній бані) вершкове масло. Змішуємо його з розчавленим часником та улюбленими сушеними травами.
- Згори тісто змащуємо часниковим маслом, посипаємо крупною сіллюю (можна також додати кунжут).
- Ставимо деко з тістом в духовку на 30 хвилин.
- Дістаємо, охолоджуємо, нарізаємо та подаємо!
- Смачного!
Нотатки
- Раптом, якщо у вас немає мікрохвильової печі – не хвилюйтесь. Все це можна розтопити на водяній бані, але це займе більше часу.
Натисніть, щоб оцінити цей рецепт!
4 голосів
Останні коментарі