Сирники з рікотти

Сирники з рікотти

Якщо хочете урізноманітнити ранкову рутину чимось смачним та цікавим – цей рецепт для вас. 

Рецептів класичних сирників у на аж два, тому час для нової варіяції. Сирники з рікотти виходять надзвичайно ніжними та легкими за текстурою.

Сирники з рікотти

Recipe by ГанниCourse: Десерти, Сніданки, 15 хвилинCuisine: ДомашняDifficulty: Легко
Порції

2

порції
Підготовка

5

minutes
Час приготування

15

minutes
Поживність

164

kcal
Загальний час приготування

20

minutes


Поживність на 100 грамів (без урахування додаткового цукру):
Ккал 164
Білків 15 г
Жирів 9 г
Вуглеводів 12 г

Інгредієнти

  • 500 гр рікоти

  • 2 яйця

  • 100 гр борошно рисового (можна замінити на пшеничне)

  • цукор за смаком

  • рослинна олія для смаження

Приготування

  • Ставимо на середній вогонь пательню, щоб нагрілася і наливаємо туди невелику кількість олії.
  • У глибокій мисці змішуємо вінчиком усі інгредієнти, допоки не отримаємо рівномірну масу.
  • Обережно викладаємо столовою ложкою тісто на пательню.
  • Зменшуємо вогонь до мінімального, накриваємо пательню кришкою і чекаємо 5-7 хвилин.
  • Знімаємо кришку і перевертаємо обережно сирники і тримаємо на пательні ще до 5 хвилин і викладаємо на тарілку для подачі. 
  • Смачного!
Натисніть, щоб оцінити цей рецепт!
3 голосів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *