теплий салат з консервованим тунцем

Теплий салат з консервованим тунцем

Білковий заряд для любителей риби.

Теплий салат з консервованим тунцем

Recipe by ГанниCourse: Риба та морепродукти, Салати, 15 хвилинCuisine: домашняDifficulty: легко
Порції

2

порції
Підготовка

5

minutes
Час приготування

15

minutes
Поживність

60

ккал
Загальний час приготування

20

minutes

Поживність на 100 грамів:
Ккал 60
Білків 10 г
Жирів 1 г
Вуглеводів 4 г

Інгредієнти

  • 1 банка консервованого тунця у власному соку

  • 1 середня цибулина

  • 1 солодний перець

  • 1 томат

  • 70-100 мл томатів пелаті (можна замінити розведеною томатною пастою)

  • Сіль та перець за смаком

  • 1\2 ч. л. копченої паприки

  • Йогурт чи сметана для подачі

  • Олія для смаження

Приготування

  • Нарізаємо кубиком перець, цибулю та томат.
  • Пательню збризкуємо олією для смаження, викладаємо цибулую і обсмажуємо 2-3 хв.
  • Додаємо нарізану паприку та обсмажуємо ще 5 хв.
  • Додаємо нарізаний томат та консервовані томати пелаті.
    Солимо, перчимо, додаємо копчену паприку та протушуємо ще 5 хв.
  • Обережно зливаємо з банки тунця сік та викладаємо рибу до овочей.
    Протушуємо ще 2-3 хвилини та вимикаємо пательню. Даємо відпочити декілька хвилин.
  • Перекладаємо з пательні у тарілку для подачі, додаємо згори ложку йогурту чи сметани.
  • Смачного!

Натисніть, щоб оцінити цей рецепт!
5 голосів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *