Білковий заряд для любителей риби.
Теплий салат з консервованим тунцем
Course: Риба та морепродукти, Салати, 15 хвилинCuisine: домашняDifficulty: легкоПорції
2
порціїПідготовка
5
minutesЧас приготування
15
minutesПоживність
60
ккалЗагальний час приготування
20
minutesПоживність на 100 грамів:
Ккал 60
Білків 10 г
Жирів 1 г
Вуглеводів 4 г
Інгредієнти
1 банка консервованого тунця у власному соку
1 середня цибулина
1 солодний перець
1 томат
70-100 мл томатів пелаті (можна замінити розведеною томатною пастою)
Сіль та перець за смаком
1\2 ч. л. копченої паприки
Йогурт чи сметана для подачі
Олія для смаження
Приготування
- Нарізаємо кубиком перець, цибулю та томат.
- Пательню збризкуємо олією для смаження, викладаємо цибулую і обсмажуємо 2-3 хв.
- Додаємо нарізану паприку та обсмажуємо ще 5 хв.
- Додаємо нарізаний томат та консервовані томати пелаті.
Солимо, перчимо, додаємо копчену паприку та протушуємо ще 5 хв. - Обережно зливаємо з банки тунця сік та викладаємо рибу до овочей.
Протушуємо ще 2-3 хвилини та вимикаємо пательню. Даємо відпочити декілька хвилин. - Перекладаємо з пательні у тарілку для подачі, додаємо згори ложку йогурту чи сметани.
- Смачного!
Натисніть, щоб оцінити цей рецепт!
5 голосів
Останні коментарі