Новий – кращий та смачніший рівень звичної рибної страви. Будьте впевненими, що цей рецепт буде до смаку навіть найбільшим скептикам 😉
Фішболи з кедровими горішками та розмариновим крастом
Course: РибаCuisine: Домашня кухняDifficulty: середняПорції
8
порційПідготовка
15
minutesЧас приготування
50
minutesПоживність
180
kcalЗагальний час приготування
1
hour5
minutesПоживність на 100 грамів:
Ккал 180
Білків 16 г
Жирів 11 г
Вуглеводів 4 г
Інгредієнти
800 г свіжого філе білої морської риби (я використав тріску)
2 свіжих курячих яйця
50 г білого хлібу
2 зубчики часнику
2 гілки розмарину
50 г кедрових горішків
10 г квіткового меду
600 г консервованих томатів черрі у власному соку
Пармезан (за смаком)
Половинка лайму
Сіль, перець за смаком
40 г оливкової олії
40 г вершкового масла
Приготування
- Рибу та хліб нарізаємо кубиками.
- Часник та половину розмарину дрібно рубимо, додаємо рибу, хліб, яйця, сіл, перець, цедру та сік лайма, мед, перемішуємо та двічі перекручуємо на м’ясорубці.
- Додаємо до фаршу кедрові горішки, перемішуємо та формуємо 16 фішболів.
- На добре розігріту сковороду із сумішшю олії та масла викладаємо розмарин (без стебла), злегка обсмажуємо та прибираємо на серветку (мають вийти такі собі розмаринові чіпси, їх можна злегка присолити).
- В цій же олії (тепер вже розмариновій 😉) обсмажуємо з двох сторін до рум’яної скоринки наші фішболи, додаємо томати і тушкуємо 10- 15 хвилин на повільному вогні.
- Подаємо із соусом та томатами, тертим пармезаном та розмариновими чіпсами (крастом).
- Смачного!
Натисніть, щоб оцінити цей рецепт!
4 голосів
Останні коментарі