Фішболи з кедровими горішками та розмариновим крастом

Фішболи з кедровими горішками та розмариновим крастом

Новий – кращий та смачніший рівень звичної рибної страви. Будьте впевненими, що цей рецепт буде до смаку навіть найбільшим скептикам 😉

Фішболи з кедровими горішками та розмариновим крастом

Recipe by БогданаCourse: РибаCuisine: Домашня кухняDifficulty: середня
Порції

8

порцій
Підготовка

15

minutes
Час приготування

50

minutes
Поживність

180

kcal
Загальний час приготування

1

hour 

5

minutes

Поживність на 100 грамів:
Ккал 180
Білків 16 г
Жирів 11 г
Вуглеводів 4 г

Інгредієнти

  • 800 г свіжого філе білої морської риби (я використав тріску)

  • 2 свіжих курячих яйця

  • 50 г білого хлібу

  • 2 зубчики часнику

  • 2 гілки розмарину

  • 50 г кедрових горішків

  • 10 г квіткового меду

  • 600 г консервованих томатів черрі у власному соку

  • Пармезан (за смаком)

  • Половинка лайму

  • Сіль, перець за смаком

  • 40 г оливкової олії

  • 40 г вершкового масла

Приготування

  • Рибу та хліб нарізаємо кубиками.
  •  Часник та половину розмарину дрібно рубимо, додаємо рибу, хліб, яйця, сіл, перець, цедру та сік лайма, мед, перемішуємо та двічі перекручуємо на м’ясорубці.
  • Додаємо до фаршу кедрові горішки, перемішуємо та формуємо 16 фішболів.
  • На добре розігріту сковороду із сумішшю олії та масла викладаємо розмарин (без стебла), злегка обсмажуємо та прибираємо на серветку (мають вийти такі собі розмаринові чіпси, їх можна злегка присолити).
  • В цій же олії (тепер вже розмариновій 😉) обсмажуємо з двох сторін до рум’яної скоринки наші фішболи, додаємо томати і тушкуємо 10- 15 хвилин на повільному вогні.
  • Подаємо із соусом та томатами, тертим пармезаном та розмариновими чіпсами (крастом).
  • Смачного!
Натисніть, щоб оцінити цей рецепт!
4 голосів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *