Десерти

еклери тісто
Борошно, Випічка та хліб, Десерти, Новинки, Яйця

Еклери

В цьому рецепті я розкажу вам про основи заварного тіста та крему, а також поясню, як можна зробити гарну кондитерку, не маючи спеціяльних інструментів.
+ бонусний крем, який можна використовувати замість класичного, заварного.

Тарт з рікоттою, інжиром та блакитним сиром
Десерти, Новинки, Сезонні

Тарт з рікоттою, інжиром та блакитним сиром

Для початку поговоримо в цілому про тарти. Основа для тарта – корж із пісочного холодного тіста, рецепт якого ми розберемо з вами в першу чергу. А начинка… начинка цілком залежить від вашої фантазії. Хочете просто закинути сезонні ягоди на корж? Будь ласка. Хочете залити сирним кремом? Так а чому ж ні? Може, залити прекрасним шоколадним ганашем або лимонним курдом? Все що забажаєте!