Найпростіший соус на основі йогурту для подачі зі свіжими овочима та хлібом.
Дзадзикі
Course: СоусиCuisine: ГрецькаDifficulty: ЛегкоПорції
4
порціїПідготовка
5
minutesЧас приготування
5
minutesПоживність
93
ккалЗагальний час приготування
10
minutesПоживність на 100 грамів:
Ккал 93
Білки 5 г
Жири 5 г
Вуглеводи 2 г
Інгредієнти
300 г нейтрального йогурту будь-якої жирності
1 середній свіжий огірок
1-2 зубчика часника
Сіль та перець за смаком
Свіжий укроп за смаком (опціонально)
1 ч. л. оливкової олії
Приготування
- Натираємо на велику терку очищений огірок.
- Нарізаємо укроп.
- У гибоку ємкість викладаємо йогурт, натетий огірок, вичавлюємо частик, нарізний укроп, сіль та перець за смаком та оливкову олію.
Добре перемішуємо і викладамо у ємкість для подачі. - Смачного!
Натисніть, щоб оцінити цей рецепт!
3 голосів
Останні коментарі