Ви здивуєтесь, як легко та швидко готується це ніжне печиво!
Кокосове печиво
Course: ДесертиCuisine: ДомашняDifficulty: ЛегкоПорції12 штук
Підготовка
5
minutesЧас приготування
25
minutesПоживність
450
ккалЗагальний час приготування
30
minutesПоживність на 100 грамів (або на 3-4 шт):
Ккал 450
Білків 5 г
Жирів 21 г
Вуглеводів 15 г
Інгредієнти
3 яєчних білка
200 г кокосової стружки
40 г вершкового масла
50 г нейтрального йогурту
50 г цукру або підсолоджувача
20 г цукрової пудри
50 г крем-сиру
40 г рисового борошна
Приготування
- Беремо охоложені курячі яйця та відділяємо білки від жовтків. Нам знадоляться лише білки.
- В глибокій ємності починаємо збивати міксером на максимальній швидкості білки, поки пони не стануть гарною пміцною піною.
- До білків додаємо цукрову пудру і продовжуємо збивати 1-1.5 хвилин.
- Попередньо розтоплене і, після того, трішки охолоджене вершкове масло та виливаємо до білків. Знову збиваємо, цього разу – 30 секунд.
- Далі – крем-сир та йогурт і знову збиваємо 30 секунд.
- І, останній крок – підсолоджувач або цукор, борошно та розпушувач. Ще 30 секунд збиваємо.
- Вмикаємо духовку на 170 градусів за Цельсієм.
- Ліпимо печиво. Якщо хочете печиво більше – набираємо масу столовою ложкою. Якщо ж вам більше до вподоби маленькі печивка – чайною. Я робила столовою ложкою і в мене вийшло 12 штук.
Формуємо кульки, викладаємо на деко, попередньо застелене пергаментом та трішки придавлюємо кульки згори. - Ставимо деко з печивом в духовку на 25-30 хв.
Враховуйте, що якщо ви робили маленькі кульки, то скорочуємо час приготування майже вдвійчі. Тобто вам треба їх випікати приблизно 15 хвилин. - Даємо охолонути і…
- Смачного!
Нотатки
- Ви можете замінити рисове борошно пшеничним, але враховуйте, що тоді печиво буде трішки інакше – збитішим за текстурою, ніж в оригінальному рецепті.
Натисніть, щоб оцінити цей рецепт!
5 голосів
Останні коментарі