Рибний пиріг

Рибний пиріг (найпростіший, найшвидший, найсмачніший)

Легкий в приготуванні рибний пиріг 😍

Рибний пиріг (найпростіший, найшвидший, найсмачніший)

Recipe by БогданаCourse: Випічка, Сімейні страви, РибаDifficulty: Легко
На велику компанію8-10 чоловік
Підготовка

10

minutes
Час приготування

1

hour 

10

minutes
Поживність

250

kcal
Загальний час приготування

1

hour 

20

minutes

Поживність на 100 грамів:
Ккал 250
Білків 18 г
Жирів 13 г
Вуглеводів 18 г

Інгредієнти

  • 1 кг перевіреного листкового тіста

  • 1 кг філе білої морської риби

  • 400 г гауди

  • 3 свіжих яйця

  • 2 ст. л. сметани

  • Пучок улюбленої зелені (базилік, кінза, кріп, петрушка, зелена цибуля)

  • Часник

  • Свіжий гострий перць за смаком

  • Сіль за смаком

  • Лаврове листя за смаком

  • Чорний молотий перець за смаком

Приготування

  • Тісто розморожуємо в холодильнику.
  • Рибу відварюємо в добре підсоленій воді із лавровим листям та перцем до напівготовності та даємо охолонути в тій самій воді (можна використати цілу патрану рибу без голови – буде смачніше, але тоді беремо 1,5 кг).
  • Готову рибу розділяємо на крупні частки, паралельно впевнюючись, що не лишилося кісточок.
  • Додаємо 2 ст.л. сметани, тертий сир, 2 яйця, рублену зелень, часник та свіжий перець, перемішуємо.
  • Тісто розділяємо на два прямокутники, викладаємо начинку, з’єднуємо краєчки, аби вийшло два струделі.
  • Перевертаємо пироги швом донизу, запікаємо годину при температурі 180 градусів, попередньо зробивши проколи виделкою та змастивши збитим яйцем.
  • Смачного!128930905 240744877469703 2542608208798507779 n
Натисніть, щоб оцінити цей рецепт!
4 голосів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *