Легкий в приготуванні рибний пиріг 😍
Рибний пиріг (найпростіший, найшвидший, найсмачніший)
Course: Випічка, Сімейні страви, РибаDifficulty: ЛегкоНа велику компанію8-10 чоловік
Підготовка
10
minutesЧас приготування
1
hour10
minutesПоживність
250
kcalЗагальний час приготування
1
hour20
minutesПоживність на 100 грамів:
Ккал 250
Білків 18 г
Жирів 13 г
Вуглеводів 18 г
Інгредієнти
1 кг перевіреного листкового тіста
1 кг філе білої морської риби
400 г гауди
3 свіжих яйця
2 ст. л. сметани
Пучок улюбленої зелені (базилік, кінза, кріп, петрушка, зелена цибуля)
Часник
Свіжий гострий перць за смаком
Сіль за смаком
Лаврове листя за смаком
Чорний молотий перець за смаком
Приготування
- Тісто розморожуємо в холодильнику.
- Рибу відварюємо в добре підсоленій воді із лавровим листям та перцем до напівготовності та даємо охолонути в тій самій воді (можна використати цілу патрану рибу без голови – буде смачніше, але тоді беремо 1,5 кг).
- Готову рибу розділяємо на крупні частки, паралельно впевнюючись, що не лишилося кісточок.
- Додаємо 2 ст.л. сметани, тертий сир, 2 яйця, рублену зелень, часник та свіжий перець, перемішуємо.
- Тісто розділяємо на два прямокутники, викладаємо начинку, з’єднуємо краєчки, аби вийшло два струделі.
- Перевертаємо пироги швом донизу, запікаємо годину при температурі 180 градусів, попередньо зробивши проколи виделкою та змастивши збитим яйцем.
- Смачного!
Натисніть, щоб оцінити цей рецепт!
4 голосів
Останні коментарі