Гострий, хрумкий та ніжний одночасно? В цьому рецепті ви побачите, що це реально.
Сезонні
Страви з сезонними інгредієнтами
Салат із печеною фореллю та маринованим буряком
Цей салат можна легко перетворити на закуску лише виклавши це все на хумусі, приправленим оливковою олією та червоним гострим перцем.
Імбирне печиво
Це печиво є ідеальним доповненням до зимових святкових днів
Салат із хурмою та горгондзолою
Свіжий погляд на улюблену хурму.
Хумус із печеною фореллю та маринованим буряком
Якщо ви хочете зробити для цього рецепту хумус самостійно, рецепт можна знайти 👉 тут А ще, цей рецепт ідеально пасуватиме з пітами
Гарбузовий крем-суп з карамелізованою цибулею
Що може бути краще за пряного, теплого та ніжного гарбуза? Лише суп з нього!
Подавайте з підсмаженим хлібом або лавашом і насолоджуйтесь.
Тарт з рікоттою, інжиром та блакитним сиром
Для початку поговоримо в цілому про тарти. Основа для тарта – корж із пісочного холодного тіста, рецепт якого ми розберемо з вами в першу чергу. А начинка… начинка цілком залежить від вашої фантазії. Хочете просто закинути сезонні ягоди на корж? Будь ласка. Хочете залити сирним кремом? Так а чому ж ні? Може, залити прекрасним шоколадним ганашем або лимонним курдом? Все що забажаєте!
Картопля, запечена із гарбузом та фетою
Приємне поєднання печеної картопельки та гарбуза зробить будь-яку вечерю затишнішою ❤️