Сезонні

Страви з сезонними інгредієнтами

Салат із печеною фореллю та маринованим буряком
Без глютену, Закуски, Новинки, Риба та морепродукти, Салати, Сезонні

Салат із печеною фореллю та маринованим буряком

Цей салат можна легко перетворити на закуску лише виклавши це все на хумусі, приправленим оливковою олією та червоним гострим перцем.

Хумус із печеною фореллю та маринованим буряком
Закуски, Новинки, Риба та морепродукти, Сезонні

Хумус із печеною фореллю та маринованим буряком

Якщо ви хочете зробити для цього рецепту хумус самостійно, рецепт можна знайти 👉 тут А ще, цей рецепт ідеально пасуватиме з пітами

Тарт з рікоттою, інжиром та блакитним сиром
Десерти, Новинки, Сезонні

Тарт з рікоттою, інжиром та блакитним сиром

Для початку поговоримо в цілому про тарти. Основа для тарта – корж із пісочного холодного тіста, рецепт якого ми розберемо з вами в першу чергу. А начинка… начинка цілком залежить від вашої фантазії. Хочете просто закинути сезонні ягоди на корж? Будь ласка. Хочете залити сирним кремом? Так а чому ж ні? Може, залити прекрасним шоколадним ганашем або лимонним курдом? Все що забажаєте!