Італійське класичне доповнення до ваших салатів, пасти, сендвічів або брускет.
Песто
Course: СоусиCuisine: ІталійськаDifficulty: Легко300-350 мл
Підготовка
5
minutesЧас приготування
10
minutesПоживність
440
ккалЗагальний час приготування
15
minutesПоживність на 100 грамів:
Ккал 440
Білки 4 г
Жири 44 г
Вуглеводи 6 г
Інгредієнти
50 г кедрових горішків
3 зубчики часнику
70 г свіжого базиліку
50 г пармезану
Сік половини лимону
1/2 ч.л. солі
180 г оливкової олії
Приготування
- Часник та горішки обсмажуємо на сухій пательні, даємо охолонути та всипаємо в блендер.
- Базилік ретельно промиваємо та обсушуємо.
- Всипаємо у блендер до горішків та часнику базилік, олію, сік лимону, пармезан, сіль та добре збиваємо.
- Додаємо до улюблених салатів, страв або закусок одразу, або розливаємо по баничкам та зберігаємо в холодильнику до 5ти днів.
- Смачного!
Натисніть, щоб оцінити цей рецепт!
4 голосів
Останні коментарі