Надзвичайно кремова паста з томатами
Спагеті з фетою та печеними томатами
Course: Гарніри, СирCuisine: ДомашняDifficulty: ЛегкоПорції
2
порціїПідготовка
5
minutesCooking time
30
minutesПоживність
130
ккалЗагальний час приготування
35
minutesПоживність на 100 грамів:
Ккал 130
Білків 8 г
Жирів 6 г
Вуглеводів 26 г
Інгредієнти
120-140 г спагеті (насправді, для цього рецепту підійде будь-яка паста, тому не обмежуйте себе!)
3 л. води
200 г фети
400 г томатів черрі
Сіль та перець за смаком
Оливкова олія
Зубчик часнику
Суміш улюблених сушених спецій
Приготування
- В улюблену форму для випікання викладаємо вимиті томати та фету.
Солимо, перчимо, поливаємо оливковою олією та вичавлюємо часник. Можна додати суміш улюблених сушених трав.
Враховуйте, що фета сама собою досить солона, тому не переборщіть із додатковою сіллю.
Ставимо на 30 хв у духовку на 180 градусів за Цельсієм. - Через 15 хвилин, як ми поставили у духовку томати та фету, ставимо каструлю з водою та чекаємо, поки вона закипить.
- Підсолюємо киплячу воду, вкидаємо спагеті та відварюємо за інструкціями, що написані на упаковці.
- Як тільки минули 30 хвилин з часу, як поставили в духовку томати з фетою, дістаємо їх та гарненько розмішуємо прямо в формі для випікання.
- Додаємо туди відварені спагеті та знову перемішуємо.
- Викладаємо на тарілки та подаємо.
- Смачного!
Натисніть, щоб оцінити цей рецепт!
3 голосів
Останні коментарі