Яскравий рецепт млинців з рибою та шпинатом.
Зелені млинці із копченою фореллю та крем-сиром
Course: Закуски, Свята, РибаDifficulty: середняПорції
10
млинцівПідготовка
15
minutesЧас приготування
30
minutesПоживність
250
kcalЗагальний час приготування
45
minutesПоживність на 100 грамів:
Ккал 250
Білків 11 г
Жирів 22 г
Вуглеводів 11 г
Інгредієнти
500-600 г філе форелі холодного копчення
200 г натурального крем-сиру
50 г шпинату
50 г базиліку
3 яйця
5 г солі
25 г цукру
60 г олії
200 г борошна
300 г молока
Приготування
- Шпинат із базиліком та яйцями збиваємо блендером
- Додаємо сіль, цукор, борошно та олію. Вимішуємо
- Додаємо молоко. Перемішуємо
- Випікаємо 10 млинців на сухій сковороді при середньому вогні
- Форель (можна використати іншу улюблену копчену або солону рибу) рубимо середнім кубиком
- Млинці змащуємо крем-сиром, викладаємо рибу, загортаємо та розрізаємо
- Смачного!
Натисніть, щоб оцінити цей рецепт!
4 голосів
Останні коментарі