Зелені млинці із копченою фореллю та крем-сиром

Зелені млинці із копченою фореллю та крем-сиром

Яскравий рецепт млинців з рибою та шпинатом.

Зелені млинці із копченою фореллю та крем-сиром

Recipe by БогданаCourse: Закуски, Свята, РибаDifficulty: середня
Порції

10

млинців
Підготовка

15

minutes
Час приготування

30

minutes
Поживність

250

kcal
Загальний час приготування

45

minutes

Поживність на 100 грамів:
Ккал 250
Білків 11 г
Жирів 22 г
Вуглеводів 11 г

Інгредієнти

  • 500-600 г філе форелі холодного копчення

  • 200 г натурального крем-сиру

  • 50 г шпинату

  • 50 г базиліку

  • 3 яйця

  • 5 г солі

  • 25 г цукру

  • 60 г олії

  • 200 г борошна

  • 300 г молока

Приготування

  • Шпинат із базиліком та яйцями збиваємо блендером
  • Додаємо сіль, цукор, борошно та олію. Вимішуємо
  • Додаємо молоко. Перемішуємо
  • Випікаємо 10 млинців на сухій сковороді при середньому вогні
  • Форель (можна використати іншу улюблену копчену або солону рибу) рубимо середнім кубиком
  • Млинці змащуємо крем-сиром, викладаємо рибу, загортаємо та розрізаємо
  • Смачного!
Натисніть, щоб оцінити цей рецепт!
4 голосів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *