Теж саме, що і тефтелі, але цікавіше 😏
Мітболи з моцарелою
Course: М’ясо, СирDifficulty: середняПорції
8
порційПідготовка
10
minutesЧас приготування
45
minutesПоживність
170
kcalЗагальний час приготування
55
minutesПоживність на 100 грамів:
Ккал 170
Білків 15 г
Жирів 12 г
Вуглеводів 4 г
Інгредієнти
1 кг свіжої яловичини
1 велика цибулина
2 свіжих яйця
4 ст.л. поленти (кукурудзяного борошна)
Копчена мелена паприка
Сіль та перець за смаком
Свіжий базилік (можна сушений)
Оливкова олія/вершкове масло
1 банка (400г) різаних пелаті(томатів)
2 × 125 г свіжої моцарели із розсолом(!)
Приготування
- Яловичину та очищену цибулю крупно нарізаємо.
- Додаємо яйця, поленту, паприку, сіль, перець, перемішуємо та двічи пропускаємо через м’ясорубку.
- Формуємо невеликі фрикаделі, на середньому вогні обсмажуємо до рум’яної скоринки з двох боків у глибокій сковорді на суміші олії та масла.
- Додаємо розсіл з моцарели, томати та базилік, повільно тушкуємо мітболи 15-20 хвилин.
- Сир розділяємо на невеликі шматочки, викладаємо на соус та фрикаделі, накриваємо кришкою, знімаємо з вогню та даємо відпочити іще 10-15 хвилин.
- Подавати можна із пюрешкою, пастою або іншим улюбленим гарніром 😉
- Смачного!
Натисніть, щоб оцінити цей рецепт!
4 голосів
Останні коментарі