Легшої в приготуванні закуски треба ще пошукати!
Камамбер, запечений із розмарином
Course: 15 хвилин, Закуски, СирCuisine: ДомашняDifficulty: ЛегкоПорції
2
порціїПідготовка
5
minutesЧас приготування
15
minutesПоживність
355
kcalЗагальний час приготування
20
minutesПоживність на 100 грамів (не враховуючи хліб, який ви оберете для доповнення закуски😉):
Ккал 355
Білки 17 г
Жири 32 г
Вуглеводи 1 г
Інгредієнти
250 г камамберу (звісно, можна використати брі😉)
1 стебло свіжого розмарину
2 зубочки часнику
Приготування
- Робимо навсхресні надрізи на сирі.
- Вкладаємо у розрізи різаний часник та розмарин.
- Запікаємо 5-7 хвилин із кожної сторони на грилі або сухій сковороді, використавши пергамет або фольгу.
- Смачного!
Натисніть, щоб оцінити цей рецепт!
7 голосів
Останні коментарі