Запечений камамбер

Камамбер, запечений із розмарином

Легшої в приготуванні закуски треба ще пошукати!

Камамбер, запечений із розмарином

Recipe by БогданаCourse: 15 хвилин, Закуски, СирCuisine: ДомашняDifficulty: Легко
Порції

2

порції
Підготовка

5

minutes
Час приготування

15

minutes
Поживність

355

kcal
Загальний час приготування

20

minutes

Поживність на 100 грамів (не враховуючи хліб, який ви оберете для доповнення закуски😉):
Ккал 355
Білки 17 г
Жири 32 г
Вуглеводи 1 г

Інгредієнти

  • 250 г камамберу (звісно, можна використати брі😉)

  • 1 стебло свіжого розмарину

  • 2 зубочки часнику

Приготування

  • Робимо навсхресні надрізи на сирі.
  • Вкладаємо у розрізи різаний часник та розмарин.
  • Запікаємо 5-7 хвилин із кожної сторони на грилі або сухій сковороді, використавши пергамет або фольгу.
    Запечений камамбер
  • Смачного!
Натисніть, щоб оцінити цей рецепт!
7 голосів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *