Рецепт-пропозиція вийти за рамки класичних дерунів та зразів 😉
Картопляники з індичкою та сиром
Course: М’ясоCuisine: ДомашняDifficulty: СередняПорції
4
порціїПідготовка
15
minutesЧас приготування
20
minutesПоживність
170
ккалЗагальний час приготування
35
minutesПоживність на 100 грамів:
Ккал 170
Білки 12 г
Жири 9 г
Вугдеводи 9 г
Інгредієнти
4 великі картоплини (або 6 середніх)
4 зубчики часнику
1/2 пучка кінзи
1 свіже яйце
2 ст.л. борошна
650 г філе індички
100 г улюбленого твердого сиру
Сіль, перець, улюблені спеції за смаком
Олія для смаження
Приготування
- Часник та картоплю чистимо та натираємо на терці.
“Віджимаємо” зайву рідину. Найлегше це зробити руками (процес схожий на ліплення сніжок 😉), але також можна використати сито. - Додаємо промиту та дрібно нарубану кінзу, яйце, 1 ст.л. із гіркою борошна та дрібку солі. Перемішуємо та розділяємо на вісім рівних частин.
- За необхідності прибираємо з філе індички зайвий жир, прожилки та хрящики, розрізаємо на вісім Рівних частин.
- Відбиваємо, надаючи овальної форми. Товщина відбивних має бути 3-4 мм.
- Кожну відбивну солимо, перчимо, посипаємо улюбленими спеціями (я використовую копчену паприку).
- Сир розрізаємо на 8 однакових брусочків, кладемо на відбивні та загортаємо щільні рулетики.
Кожен рулетик обвалюємо в борошні та загортаємо в картопляну суміш. - Смажимо на пательні у великій кількості олії на середньому вогні по 4-5 хвилин з чотирьох боків.
- Подавати раджу з йогуртовим соусом, рецепт якого знайдете тут.
- Смачного!
Натисніть, щоб оцінити цей рецепт!
4 голосів
Останні коментарі