Картопляники з індичкою

Картопляники з індичкою та сиром

Рецепт-пропозиція вийти за рамки класичних дерунів та зразів 😉

Картопляники з індичкою та сиром

Recipe by БогданаCourse: М’ясоCuisine: ДомашняDifficulty: Середня
Порції

4

порції
Підготовка

15

minutes
Час приготування

20

minutes
Поживність

170

ккал
Загальний час приготування

35

minutes

Поживність на 100 грамів:
Ккал 170
Білки 12 г
Жири 9 г
Вугдеводи 9 г 

Інгредієнти

  • 4 великі картоплини (або 6 середніх)

  • 4 зубчики часнику

  • 1/2 пучка кінзи

  • 1 свіже яйце

  • 2 ст.л. борошна

  • 650 г філе індички

  • 100 г улюбленого твердого сиру

  • Сіль, перець, улюблені спеції за смаком

  • Олія для смаження

Приготування

  • Часник та картоплю чистимо та натираємо на терці.
    “Віджимаємо” зайву рідину. Найлегше це зробити руками (процес схожий на ліплення сніжок 😉), але також можна використати сито.
  • Додаємо промиту та дрібно нарубану кінзу, яйце, 1 ст.л. із гіркою борошна та дрібку солі. Перемішуємо та розділяємо на вісім рівних частин.
  • За необхідності прибираємо з філе індички зайвий жир, прожилки та хрящики, розрізаємо на вісім Рівних частин.
  • Відбиваємо, надаючи овальної форми. Товщина відбивних має бути 3-4 мм.
  • Кожну відбивну солимо, перчимо, посипаємо улюбленими спеціями (я використовую копчену паприку).
  • Сир розрізаємо на 8 однакових брусочків, кладемо на відбивні та загортаємо щільні рулетики.
    Кожен рулетик обвалюємо в борошні та загортаємо в картопляну суміш.
  • Смажимо на пательні у великій кількості олії на середньому вогні по 4-5 хвилин з чотирьох боків.
  • Подавати раджу з йогуртовим соусом, рецепт якого знайдете тут.
  • Смачного!
Натисніть, щоб оцінити цей рецепт!
4 голосів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *