Якщо хочете урізноманітнити ранкову рутину чимось смачним та цікавим – цей рецепт для вас.
Рецептів класичних сирників у на аж два, тому час для нової варіяції. Сирники з рікотти виходять надзвичайно ніжними та легкими за текстурою.
Сирники з рікотти
Course: Десерти, Сніданки, 15 хвилинCuisine: ДомашняDifficulty: ЛегкоПорції
2
порціїПідготовка
5
minutesЧас приготування
15
minutesПоживність
164
kcalЗагальний час приготування
20
minutes
Поживність на 100 грамів (без урахування додаткового цукру):
Ккал 164
Білків 15 г
Жирів 9 г
Вуглеводів 12 г
Інгредієнти
500 гр рікоти
2 яйця
100 гр борошно рисового (можна замінити на пшеничне)
цукор за смаком
рослинна олія для смаження
Приготування
- Ставимо на середній вогонь пательню, щоб нагрілася і наливаємо туди невелику кількість олії.
- У глибокій мисці змішуємо вінчиком усі інгредієнти, допоки не отримаємо рівномірну масу.
- Обережно викладаємо столовою ложкою тісто на пательню.
- Зменшуємо вогонь до мінімального, накриваємо пательню кришкою і чекаємо 5-7 хвилин.
- Знімаємо кришку і перевертаємо обережно сирники і тримаємо на пательні ще до 5 хвилин і викладаємо на тарілку для подачі.
- Смачного!
Натисніть, щоб оцінити цей рецепт!
3 голосів
Останні коментарі