Спагеті з фетою

Спагеті з фетою та печеними томатами

Надзвичайно кремова паста з томатами

Спагеті з фетою та печеними томатами

Recipe by ГанниCourse: Гарніри, СирCuisine: ДомашняDifficulty: Легко
Порції

2

порції
Підготовка

5

minutes
Cooking time

30

minutes
Поживність

130

ккал
Загальний час приготування

35

minutes

Поживність на 100 грамів:
Ккал 130
Білків 8 г
Жирів 6 г
Вуглеводів 26 г

Інгредієнти

  • 120-140 г спагеті (насправді, для цього рецепту підійде будь-яка паста, тому не обмежуйте себе!)

  • 3 л. води

  • 200 г фети

  • 400 г томатів черрі

  • Сіль та перець за смаком

  • Оливкова олія

  • Зубчик часнику

  • Суміш улюблених сушених спецій

Приготування

  • В улюблену форму для випікання викладаємо вимиті томати та фету.
    Солимо, перчимо, поливаємо оливковою олією та вичавлюємо часник. Можна додати суміш улюблених сушених трав.
    Враховуйте, що фета сама собою досить солона, тому не переборщіть із додатковою сіллю.
    Ставимо на 30 хв у духовку на 180 градусів за Цельсієм. Спагеті з фетою
  • Через 15 хвилин, як ми поставили у духовку томати та фету, ставимо каструлю з водою та чекаємо, поки вона закипить.
  • Підсолюємо киплячу воду, вкидаємо спагеті та відварюємо за інструкціями, що написані на упаковці.
  • Як тільки минули 30 хвилин з часу, як поставили в духовку томати з фетою, дістаємо їх та гарненько розмішуємо прямо в формі для випікання.Спагеті з фетою
  • Додаємо туди відварені спагеті та знову перемішуємо.
  • Викладаємо на тарілки та подаємо.
  • Смачного!
Натисніть, щоб оцінити цей рецепт!
3 голосів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *