Яловичина, запечена зі сливами

Яловичина, запечена зі сливами

Дуже легкий в приготуванні рецепт тушкованої яловичини.

Яловичина, запечена зі сливами

Recipe by БогданаCourse: Slow Cooking, Сімейні страви, М’ясоDifficulty: середня
Порції

6

порцій
Підготовка

30

minutes
Час приготування

40

minutes
Поживність

190

kcal


Поживнісь на 100 грамів:
Ккал 190
Білків 17 г
Жирів 12 г
Вуглеводів 4 г

Інргедієнти

  • ~1,400 кг яловичини для запікання (я брав лопатку, але є варіянти 😉)

  • 8-10 крупних щільних стиглих слив

  • 1 стебло розмарину

  • 2 зубочки часнику

  • Свіжий гострий перець

  • Суха копчена мелена паприка

  • 70 г гранатового соусу (я використовую турецький, але можна і грузинський 🙂)

  • 20 г оливкової олії

  • Сіль, перець, коричневий цукор за смаком

Приготування

  • Яловичину розділяємо на 2 поздовжні шматки, натираємо сіллю, перцем, паприкою, цукром
  •  Деко змащуємо олією, викладаємо м’ясо, поливаємо гранатовим соусом
  • Пересипаємо рубленим гострим перцем, часником, розмарином без стебла та сливами без кісточки, розрізаними навпіл
  • Накриваємо фольгою, запікаємо в духовці 2-2,5 години при 180°С
  • Смачного!
Натисніть, щоб оцінити цей рецепт!
4 голосів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *