Дуже легкий в приготуванні рецепт тушкованої яловичини.
Яловичина, запечена зі сливами
Course: Slow Cooking, Сімейні страви, М’ясоDifficulty: середняПорції
6
порційПідготовка
30
minutesЧас приготування
40
minutesПоживність
190
kcal
Поживнісь на 100 грамів:
Ккал 190
Білків 17 г
Жирів 12 г
Вуглеводів 4 г
Інргедієнти
~1,400 кг яловичини для запікання (я брав лопатку, але є варіянти 😉)
8-10 крупних щільних стиглих слив
1 стебло розмарину
2 зубочки часнику
Свіжий гострий перець
Суха копчена мелена паприка
70 г гранатового соусу (я використовую турецький, але можна і грузинський 🙂)
20 г оливкової олії
Сіль, перець, коричневий цукор за смаком
Приготування
- Яловичину розділяємо на 2 поздовжні шматки, натираємо сіллю, перцем, паприкою, цукром
- Деко змащуємо олією, викладаємо м’ясо, поливаємо гранатовим соусом
- Пересипаємо рубленим гострим перцем, часником, розмарином без стебла та сливами без кісточки, розрізаними навпіл
- Накриваємо фольгою, запікаємо в духовці 2-2,5 години при 180°С
- Смачного!
Натисніть, щоб оцінити цей рецепт!
4 голосів
Останні коментарі