на кісточці в двох маринадах2

Корейка на кісточці в двох маринадах

Готуйте обидва варіянти, або оберіть улюблений. В будь-якому разі ви потішите близьких неймовірно соковитим та запашним м’ясом. Дуже простий та дієвий рецепт.

Корейка на кісточці в двох маринадах

Recipe by БогданаCourse: М’ясоCuisine: ДомашняDifficulty: Легко
Порції

4

порції
Підготовка

2

hours 

30

minutes
Час приготування

15

minutes
Поживність

270

ккал
Загальний час приготування

2

hours 

45

minutes

Поживність на 100 грамів:
Ккал 270
Білки 10 г
Жири 24 г
Вуглеводи 5 г 

Інгредієнти

  • 4 стейки зі свинини на кісточці

  • 2 ст. л. соусу песто

  • 2 ст. л. пасти із в’ялених томатів

  • Сіль та перець за смаком

Приготування

  • Стейки обсушуємо паперовим рушником.
    Натираємо невеликою кількістю солі та перцю (зважайте, що соуси теж солоні).
  • Два стейки натираємо соусом песто, рецепт якого можна знайти тут (лінк).
  • Інші два стейки натираємо пастою з в’ялених томатів, для приготування якої просто візьміть невелику банку в’ялених томатів в олії та збийте блендером.
  • Накриваємо стейки плівкою та маринуємо протягом принаймні двох годин (в ідеалі – ставимо на ніч в холодильник).
  • За півгодини до смаження дістаємо м’ясо з холодильника, аби воно нагрілося до кімнатної температури.
  • На суху добре розігріту пательню кладемо аркуш пергаменту, викладаємо м’ясо та смажимо на сильному вогні по 2-3 хвилини з обох боків до утворення рум’яної скоринки.
  • Переставляємо пательню із м’ясом у розігріту до 220°С духовку та доводимо до готовності протягом 5-7 хвилин.
    Аби перевірити готовність стейків, можна кінчиком гострого ножа зробити прокол у м’ясі біля кістки. Якщо потече прозорий сік – you’re ready to go 😉
  • Зауважте! Якщо матеріял, з якого зроблена ручка пательні, не дозволяє ставити її в духовку – варто перекласти стейки на деко. Ще один варіянт – загорнути таку ручку 2-3 шарами алюмінієвої фольги.
  • Смачного!
Натисніть, щоб оцінити цей рецепт!
5 голосів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *