рулетики з беконом та чорносливом2

Курячі рулетики з беконом та чорносливом

В цьому рецепті дізнаєтесь, як зробити звичайне смажене філе не просто дуже соковитим, а ще й таким ароматним, наче щойно з мангалу 😉

Курячі рулетики з беконом та чорносливом

Recipe by БогданаCourse: М’ясоCuisine: ДомашняDifficulty: Легко
Порції

4

порції
Підготовка

5

minutes
Час приготування

15

minutes
Поживність

208

ккал
Загальний час приготування

20

minutes

Поживність на 100 грамів:
Ккал 208
Білки 18 г
Жири 7 г
Вуглеводи 9 г ( з них 8 г цукру)

Інгредієнти

  • 700 г курячого філе

  • 200 г копченого бекону або грудинки

  • Сіль та перець за смаком

  • 2-3 ст. л. оливкової олії

  • 150 г м’якого солодкого чорносливу

  • 4 зубчики часнику

  • Півпучка свіжої кінзи

  • 280 г улюбленого якісного кетчупу

Приготування

  • Куряче філе розрізаємо на 6 рівних частин, змочуємо водою, викладаємо на аркуш пергаменту, зверху накриваємо другим аркушем.
  • За допомогою скалки обережно відбиваємо філе. Товщина має бути 4-5 мм.
  • Знімаємо верхній пергамент, злека солимо та перчимо філе з одного боку.
  • Три шматочки загортаємо рулетами та обгортаємо зверху тоненько нарізаним беконом.
  • Інші три – перегортаємо посоленою стороною донизу, викладаємо на них нарізаний бекон і також загортаємо.
    Чергуючи, викдадаємо рулетки в рядок, щільно притискаючи один до одного.
  • Проштрикуємо двома довгими шпажками так, аби відстань між ними дорівнювала половині довжини одного рулетика.
  • Збризкуємо олією та викладаємо на велику, добре розігріту сковороду.
  • Смажимо на середньому вогні по 5-7 хвилин з обох боків, знімаємо з вогню та даємо “відпочити” під кришкою ще 5 хвилин.
  • Для приготування соусу промитий чорнослив, кінзу та чищений часник дрібно рубимо, засипаємо у ковшик, додаємо кетчуп, 50-60 мл води, дрібку солі, перемішуємо та варимо на дуже повільному вогні 5 хвилини.
  • Знімаємо з вогню та даємо 5-10 настоятись.рулетики з беконом та чорносливом
  • Готові рулетики перекладаємо на дошку та розрізаємо посередині вздовж шпажок.
  • Соус можна подати окремо, або просто полити зверху.
    На гарнір чудово пасуватиме печена картопля.
  • Смачного!
Натисніть, щоб оцінити цей рецепт!
5 голосів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *