Буряк, груша, горіхи та песто в одному салаті? Чому ні!
Легкий салат з буряком та грушею
Course: салати, 15 хвилинDifficulty: легкоПорції
2
порціїПідготовка
1
hour5
minutesЧас приготування
10
minutesПоживність
134
kcalЗагальний час приготування
1
hour15
minutesПоживність на 100 грамів:
Ккал 134
Білків 2 г
Жирів 9 г
Вуглеводів 8 г
Інгредієнти
200 г відвареного (або запеченого) буряку
100 г груші
50 г міксу салату
30 г песто
30 г горіхів (найкраще пасуватимуть фундук або волоський)
Оливкова олія
Сік чверті лимону
Сіль та перець за смаком
Приготування
- Відварюємо або запікаємо буряк до готовності. Це займе у вас до години, залежить від розміру буряка, звичайно.
- Викладаємо на пласку тарілку мікс салату.
- Нарізаємо мя’кий буряк кубиками і додаємо до салату.
- Нарізаємо, як завгодно, грушу, викладаємо на буряк. Посипаємо сіллю та перцем за смаком.
- Не забуваємо додати порізані горішки😉
- Змішуємо в глибокій ємності песто, олію та сік лимону і поливаємо салат.
- Смачного!
Натисніть, щоб оцінити цей рецепт!
2 голосів
Останні коментарі