салат з буряком та грушею 1

Легкий салат з буряком та грушею

Буряк, груша, горіхи та песто в одному салаті? Чому ні!

Легкий салат з буряком та грушею

Recipe by ГанниCourse: салати, 15 хвилинDifficulty: легко
Порції

2

порції
Підготовка

1

hour 

5

minutes
Час приготування

10

minutes
Поживність

134

kcal
Загальний час приготування

1

hour 

15

minutes

Поживність на 100 грамів:
Ккал 134
Білків 2 г
Жирів 9 г
Вуглеводів 8 г

Інгредієнти

  • 200 г відвареного (або запеченого) буряку

  • 100 г груші

  • 50 г міксу салату

  • 30 г песто

  • 30 г горіхів (найкраще пасуватимуть фундук або волоський)

  • Оливкова олія

  • Сік чверті лимону

  • Сіль та перець за смаком

Приготування

  • Відварюємо або запікаємо буряк до готовності. Це займе у вас до години, залежить від розміру буряка, звичайно.
  • Викладаємо на пласку тарілку мікс салату.
  • Нарізаємо мя’кий буряк кубиками і додаємо до салату.
  • Нарізаємо, як завгодно, грушу, викладаємо на буряк. Посипаємо сіллю та перцем за смаком.
  • Не забуваємо додати порізані горішки😉
  • Змішуємо в глибокій ємності песто, олію та сік лимону і поливаємо салат.
  • Смачного!
Натисніть, щоб оцінити цей рецепт!
2 голосів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *