Італійське класичне доповнення до ваших салатів, пасти, сендвічів або брускет.
Песто
Course: СоусиCuisine: ІталійськаDifficulty: Легко300-350 мл
Підготовка
5
minutesЧас приготування
10
minutesПоживність
440
ккалЗагальний час приготування
15
minutesПоживність на 100 грамів:
Ккал 440
Білки 4 г
Жири 44 г
Вуглеводи 6 г
Інгредієнти
50 г кедрових горішків
3 зубчики часнику
70 г свіжого базиліку
50 г пармезану
Сік половини лимону
1/2 ч.л. солі
180 г оливкової олії
Приготування
- Часник та горішки обсмажуємо на сухій пательні, даємо охолонути та всипаємо в блендер.
%27%20fill-opacity%3D%27.5%27%3E%3Cellipse%20fill%3D%22%23f29d58%22%20fill-opacity%3D%22.5%22%20rx%3D%221%22%20ry%3D%221%22%20transform%3D%22matrix(381.88091%20220.82113%20-149.7041%20258.89342%20528.7%20687.7)%22%2F%3E%3Cellipse%20fill%3D%22%23000216%22%20fill-opacity%3D%22.5%22%20rx%3D%221%22%20ry%3D%221%22%20transform%3D%22rotate(-177.9%20357.5%2047.5)%20scale(1275%20187.65913)%22%2F%3E%3Cellipse%20fill%3D%22%23a78c66%22%20fill-opacity%3D%22.5%22%20rx%3D%221%22%20ry%3D%221%22%20transform%3D%22matrix(-392.19725%20268.9992%20-124.10203%20-180.9391%20353.8%20528)%22%2F%3E%3Cellipse%20fill%3D%22%23172531%22%20fill-opacity%3D%22.5%22%20rx%3D%221%22%20ry%3D%221%22%20transform%3D%22matrix(303.75725%201238.28774%20-168.64768%2041.37%201204.7%20277.6)%22%2F%3E%3C%2Fg%3E%3C%2Fsvg%3E)
- Базилік ретельно промиваємо та обсушуємо.
- Всипаємо у блендер до горішків та часнику базилік, олію, сік лимону, пармезан, сіль та добре збиваємо.
- Додаємо до улюблених салатів, страв або закусок одразу, або розливаємо по баничкам та зберігаємо в холодильнику до 5ти днів.
- Смачного!
Натисніть, щоб оцінити цей рецепт!
4 голосів




Останні коментарі