песто

Песто

Італійське класичне доповнення до ваших салатів, пасти, сендвічів або брускет.

Песто

Recipe by БогданаCourse: СоусиCuisine: ІталійськаDifficulty: Легко
300-350 мл
Підготовка

5

minutes
Час приготування

10

minutes
Поживність

440

ккал
Загальний час приготування

15

minutes

Поживність на 100 грамів:
Ккал 440
Білки 4 г
Жири 44 г
Вуглеводи 6 г 

Інгредієнти

  • 50 г кедрових горішків

  • 3 зубчики часнику

  • 70 г свіжого базиліку

  • 50 г пармезану

  • Сік половини лимону

  • 1/2 ч.л. солі

  • 180 г оливкової олії

Приготування

  • Часник та горішки обсмажуємо на сухій пательні, даємо охолонути та всипаємо в блендер.Песто
  • Базилік ретельно промиваємо та обсушуємо.
  • Всипаємо у блендер до горішків та часнику базилік, олію, сік лимону, пармезан, сіль та добре збиваємо.
  • Додаємо до улюблених салатів, страв або закусок одразу, або розливаємо по баничкам та зберігаємо в холодильнику до 5ти днів.
  • Смачного!
Натисніть, щоб оцінити цей рецепт!
4 голосів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *