Їсти сиру рибу можна! Головне – правильно її замаринувати 😄
Салат із дорадо та манго
Course: Салати, РибаCuisine: Європейська кухняDifficulty: ЛегкоПорції
4
порціїПідготовка
4
hoursЧас приготування
15
minutesПоживність
420
kcalЗагальний час приготування
4
hours15
minutesПоживність на 100 грамів:*
Ккал 105
Білки 11 г
Жири 6 г
Вуглеводи 9 г (з них цукру 2г)
*Враховуйте, що в цьому рецепті вага деяких інгредієнтів залежить виключно від вас, тому і калорійність в результаті буде меньшою або більшою.
Інгредієнти
Одна свіжа крупна дорадо
Заморожена вишня
Мікс улюбленого салату
Одне стигле манго
8-10 томатів чері
Сир (я брав англійський чедер з віскі, але можна використати і пармезан)
Сухі житні хлібці
Чорний кунжут
1 лайм
1 ст. л. меду
5-6 ст. л. оливкової олії
Сіль
Приготування
- Рибу розбираємо на чисте (аби не морочитись, можна одразу купити філе😉).
- Вишню розморожуємо, проціджуємо (нас цікавить саме сік, а саму вишню – можна використати в інших рецептах, наприклад, потішити себе та близьких струделем, або оладками).
- Філе нарізаємо пластинками, викладаємо у глибоку тару, солимо (з розрахунку, столова ложка солі на 1 кг риби), додаємо цедру 1 лайма, пару ст. л. оливкової олії та півсклянки вишневого соку, накриваємо кришкою або плівкою та ставимо в холодильник на 4-6 годин.
- Для заправки змішуємо 6 ст. л. оливкової олії, сік половинки лайма, ст. л. меду, сіль.
- На блюдо викладаємо мікс салату, розрізані навпіл або на чверті чері, рибу, нарізане тоненькими пластинками манго, поливаємо заправкою, посипаємо кунжутом, затираємо чедером, додаємо житні хлібці і…
- Смачного!
Натисніть, щоб оцінити цей рецепт!
4 голосів
Останні коментарі