Салат із хурмою та горгондзолою

Салат із хурмою та горгондзолою

Свіжий погляд на улюблену хурму.

Салат із хурмою та горгондзолою

Recipe by БогданаCourse: 15 хвилин, Салати, СезонніDifficulty: Легко
Порції

4

порцій
Підготовка

10

minutes
Час приготування

5

minutes
Поживність

170

kcal
Загальний час приготування

15

minutes

Поживність на 100 грамів:
Ккал 170
Білки 4.5 г
Жири 10 г
Вуглеводи 9.5 г (з них цукру 5г)

Інгредієнти

  • 1-2 стиглих хурми (я беру персімон 😉)

  • 150 г горгондзоли

  • 150 г руколи

  • 50 г радіккіо (червоний цикорій)

  • 40 г кедрових горішків

  • 8-10 шт. томатів чері

  • Для заправки
  • Сік половинки невеликого апельсина

  • 1 ст. л. меду

  • 1 ст. л. бальзамічного оцту

  • 2 ст. л. діжонської гірчиці

  • 6 ст. л. оливкової олії

  • Сіль за смаком

Приготування

  • Хурму ріжемо тоненькими кружальцями.
  • Томати ріжемо навпіл обо на чверті.
  • Нарізаємо горгондзолу на невеликі шматочки.
  • Для приготування заправки, всі інгредієнти ретельно перемішуємо.
  • На тарілку викладаємо руколу та радіккіо, хурму, чері, шматочки горгондзоли, поливаємо заправкою та посипаємо підсмаженими горішками.
  • Смачного!
Натисніть, щоб оцінити цей рецепт!
1 голосів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *