Свіжий погляд на улюблену хурму.
Салат із хурмою та горгондзолою
Course: 15 хвилин, Салати, СезонніDifficulty: ЛегкоПорції
4
порційПідготовка
10
minutesЧас приготування
5
minutesПоживність
170
kcalЗагальний час приготування
15
minutesПоживність на 100 грамів:
Ккал 170
Білки 4.5 г
Жири 10 г
Вуглеводи 9.5 г (з них цукру 5г)
Інгредієнти
1-2 стиглих хурми (я беру персімон )
150 г горгондзоли
150 г руколи
50 г радіккіо (червоний цикорій)
40 г кедрових горішків
8-10 шт. томатів чері
- Для заправки
Сік половинки невеликого апельсина
1 ст. л. меду
1 ст. л. бальзамічного оцту
2 ст. л. діжонської гірчиці
6 ст. л. оливкової олії
Сіль за смаком
Приготування
- Хурму ріжемо тоненькими кружальцями.
- Томати ріжемо навпіл обо на чверті.
- Нарізаємо горгондзолу на невеликі шматочки.
- Для приготування заправки, всі інгредієнти ретельно перемішуємо.
- На тарілку викладаємо руколу та радіккіо, хурму, чері, шматочки горгондзоли, поливаємо заправкою та посипаємо підсмаженими горішками.
- Смачного!
Натисніть, щоб оцінити цей рецепт!
1 голосів
Останні коментарі