Найкращий стрітфуд з усіх, що можна побачити.
Сендвічі зі скумбрією
Course: Закуски, Риба та морепродуктиCuisine: ДомашняDifficulty: СередняПорції
4
порціїПідготовка
10
minutesЧас приготування
2
hours30
minutesПоживність
460
ккалЗагальний час приготування
2
hours40
minutesПоживність на 100 грамів:
Ккал 460
Білки 20 г
Жири 17 г
Вуглеводи 45 г
Інгредієнти
2 середні свіжі скумбрії
Лимон
1 власне спечений багет
Солодка гірчиця
Рамен (або інше улюблене листя салату)
Стиглі томати
Сіль та перець за смаком
Оливкова олія
Приготування
- Рибу розбираємо на чисте філе зі шкірою, перегортаємо шкірою донизу. Солимо, перчимо, збризкуємо соком лимону та оливковою олією (зовсім трішки, лише для смаку).
- На пательню викладаємо аркуш пергаменту, розігріваємо, кладемо рибу шкірою донизу та смажимо на середньому вогні 3-5 хвилин (без олії, в самій рибі достатньо жиру), перегортаємо та доводимо до готовності.
- Прибираємо зі сковороди та даємо трохи відпочити.
- Хліб, розрізаний вздовж, збризкуємо оливковою олією, прогріваємо на сковороді, аби підсушити і зарум’янити, мастимо гірчицею, викладаємо обмите та просушене листя салату, різані томати та готову рибу.
- Накриваємо другою половинкою хліба, їмо та кайфуємо.
- Смачного!
Натисніть, щоб оцінити цей рецепт!
2 голосів
Останні коментарі