Сендвіч із скумбрією

Сендвічі зі скумбрією

Найкращий стрітфуд з усіх, що можна побачити.

Сендвічі зі скумбрією

Recipe by БогданCourse: Закуски, Риба та морепродуктиCuisine: ДомашняDifficulty: Середня
Порції

4

порції
Підготовка

10

minutes
Час приготування

2

hours 

30

minutes
Поживність

460

ккал
Загальний час приготування

2

hours 

40

minutes

Поживність на 100 грамів:
Ккал 460
Білки 20 г
Жири 17 г
Вуглеводи 45 г 

Інгредієнти

  • 2 середні свіжі скумбрії

  • Лимон

  • 1 власне спечений багет

  • Солодка гірчиця

  • Рамен (або інше улюблене листя салату)

  • Стиглі томати

  • Сіль та перець за смаком

  • Оливкова олія

Приготування

  • Рибу розбираємо на чисте філе зі шкірою, перегортаємо шкірою донизу. Солимо, перчимо, збризкуємо соком лимону та оливковою олією (зовсім трішки, лише для смаку).
  • На пательню викладаємо аркуш пергаменту, розігріваємо, кладемо рибу шкірою донизу та смажимо на середньому вогні 3-5 хвилин (без олії, в самій рибі достатньо жиру), перегортаємо та доводимо до готовності.
  • Прибираємо зі сковороди та даємо трохи відпочити.
  • Хліб, розрізаний вздовж, збризкуємо оливковою олією, прогріваємо на сковороді, аби підсушити і зарум’янити, мастимо гірчицею, викладаємо обмите та просушене листя салату, різані томати та готову рибу.
  • Накриваємо другою половинкою хліба, їмо та кайфуємо.
  • Смачного!
Натисніть, щоб оцінити цей рецепт!
2 голосів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *