Цей рецепт піднесе ваші звичні бутерброди на абсолютно інший рівень!
Сендвіч із шинкою та сиром
Course: ЗакускиCuisine: ДомашняDifficulty: ЛегкоПорції
4
порцііПідготовка
5
minutesЧас приготування
30
minutesПоживність
420
ккалЗагальний час приготування
35
minutesПоживність на 100 грамів:
Ккал 420
Білки 15 г
Жири 13 г
Вуглеводи 45 г
Інгредієнти
2 середні багети, рецепт яких можна знайти тут
1 невелика банка в’ялених томатів в олії
4 солодких перців капі
1 середній свіжий баклажан
12 слайсів шинки прошуто або хамону
150 г сиру брі
Приготування
- Перці та баклажан запікаємо в духовці при 220°С 10-15 хвилин, перегортаємо на інший бік та допікаємо ще 10 хвилин.
- Знімаємо шкірку з перцю та баклажану.
- Баклажан нарізаємо кільцями, а перець – довгими смужками.
В’ялені томати разом із олією збиваємо блендером до пастоподібної консистенції. - Багети розрізаємо навпіл. Кожну половину розрізаємо вздовж, зрізи змащуємо пастою з в’ялених томатів.
- На одну з половинок викладаємо кілька кілець баклажану, смужки перцю, три слайси шинки та кілька шматочків тонко нарізаного брі.
- За бажанням можна додати свіжу руколу або інше улюблене листя салату чи зелень.
- Накриваємо другою половинкою багету та насолоджуємося не тільки смачним, але й корисним фаст-фудом 😉
- Смачного!
Натисніть, щоб оцінити цей рецепт!
5 голосів
Останні коментарі