соус з кешью

Соус з кеш’ю

Ніжний веганський соус до ваших закусок або пасти

Соус з кешью

Recipe by ГанниCourse: Соуси, ВеганCuisine: ДомашняDifficulty: Легко
Порції200 – 250 мл
Підготовка

8

hours 
Час приготування

5

minutes
Поживність

583

ккал
Total time

8

hours 

5

minutes

Поживність на 100 грамів:
Ккал 583
Білки 17 г
Жири 46 г
Вугдеводи 26 г

Інгредієнти

  • 150 г необсмаженого кеш’ю

  • 500 мл окропу + 100-150 мл холодної води

  • сік половини лимону

  • Сіль та перець за смаком

  • 1/2 ч. л. копченої паприки (опціонально)

Приготування

  • Заливаємо кеш’ю окропом та залишаємо на 8 годин.
  • Зливаємо воду з горіхів, гарно промиваємо проточною водою та кладемо їх у чашу блендера.
  • До горіхів вичавлюємо сік лимону (за бажанням можна додати щє і цедру), додаємо сіль, перець та паприку (опціонально).
  • Починаємо збивати, поступово додаючи воду.
    Контролюємо бажану густину. Якщо хочете більш густий соус – 50-70 мл має вистачити, але спостерігайте 😃
    Маємо отримати на виході гладку масу без шматочків горіхів.
  • Зберігаємо у герметичному контейнері або в баночках до 5 днів у холодильнику.
  • Смачного!
Натисніть, щоб оцінити цей рецепт!
5 голосів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *