Ніжний веганський соус до ваших закусок або пасти
Соус з кешью
Course: Соуси, ВеганCuisine: ДомашняDifficulty: ЛегкоПорції200 – 250 мл
Підготовка
8
hoursЧас приготування
5
minutesПоживність
583
ккалTotal time
8
hours5
minutesПоживність на 100 грамів:
Ккал 583
Білки 17 г
Жири 46 г
Вугдеводи 26 г
Інгредієнти
150 г необсмаженого кеш’ю
500 мл окропу + 100-150 мл холодної води
сік половини лимону
Сіль та перець за смаком
1/2 ч. л. копченої паприки (опціонально)
Приготування
- Заливаємо кеш’ю окропом та залишаємо на 8 годин.
- Зливаємо воду з горіхів, гарно промиваємо проточною водою та кладемо їх у чашу блендера.
- До горіхів вичавлюємо сік лимону (за бажанням можна додати щє і цедру), додаємо сіль, перець та паприку (опціонально).
- Починаємо збивати, поступово додаючи воду.
Контролюємо бажану густину. Якщо хочете більш густий соус – 50-70 мл має вистачити, але спостерігайте 😃
Маємо отримати на виході гладку масу без шматочків горіхів. - Зберігаємо у герметичному контейнері або в баночках до 5 днів у холодильнику.
- Смачного!
Натисніть, щоб оцінити цей рецепт!
5 голосів
Останні коментарі