Яйця пашот

Яйця пашот

Досі думаєте, що приготувати ідеальні яйця пашот складно? Тоді вам сюди👇

Яйця пашот

Recipe by БогданCuisine: ДомашняDifficulty: Легко
Порції

1

порція
Підготовка

5

minutes
Час приготування

5

minutes
Поживність

77

ккал
Загальний час приготування

10

minutes

Поживність на 100 грамів:
Ккал 77
Білків 6 г
Жирів 5г
Вуглеводів 1 г
Насправді, все що нам знадобиться – це лише:

Інгредієнти

  • 2 свіжих яйця

  • Харчова плівка

  • Оливкова олія

  • Кипляча вода

  • Ваша фантазія

Приготування

  • Отже, беремо невелику мисочку, накриваємо її плівкою, створюючи невеличке заглиблення в центрі.
  • Змащуємо плівку олією, вбиваємо туди свіже яйце, краї плівки з’єднуємо та зав’язуємо.
  • Варимо яйця прямо у плівці в киплячій воді 4 – 5 хвилин (час залежить від кількості яєць та інтенсивності нагріву).
  • Дістаємо, зрізаємо плівку, подаємо.
  • Смачного!

Нотатки

  • За бажанням можна подавати на грінці, із соусом або сиром, чи просто посоливши й додавши зелень та улюблені овочі…Дайте волю уяві!
Натисніть, щоб оцінити цей рецепт!
4 голосів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *