Досі думаєте, що приготувати ідеальні яйця пашот складно? Тоді вам сюди
Яйця пашот
Cuisine: ДомашняDifficulty: ЛегкоПорції
1
порціяПідготовка
5
minutesЧас приготування
5
minutesПоживність
77
ккалЗагальний час приготування
10
minutesПоживність на 100 грамів:
Ккал 77
Білків 6 г
Жирів 5г
Вуглеводів 1 г
Насправді, все що нам знадобиться – це лише:
Інгредієнти
2 свіжих яйця
Харчова плівка
Оливкова олія
Кипляча вода
Ваша фантазія
Приготування
- Отже, беремо невелику мисочку, накриваємо її плівкою, створюючи невеличке заглиблення в центрі.
- Змащуємо плівку олією, вбиваємо туди свіже яйце, краї плівки з’єднуємо та зав’язуємо.
- Варимо яйця прямо у плівці в киплячій воді 4 – 5 хвилин (час залежить від кількості яєць та інтенсивності нагріву).
- Дістаємо, зрізаємо плівку, подаємо.
- Смачного!
Нотатки
- За бажанням можна подавати на грінці, із соусом або сиром, чи просто посоливши й додавши зелень та улюблені овочі…Дайте волю уяві!
Натисніть, щоб оцінити цей рецепт!
4 голосів
Останні коментарі