Салат із дорадо та манго

Салат із дорадо та манго

Їсти сиру рибу можна! Головне – правильно її замаринувати 😄

Салат із дорадо та манго

Recipe by БогданаCourse: Салати, РибаCuisine: Європейська кухняDifficulty: Легко
Порції

4

порції
Підготовка

4

hours 
Час приготування

15

minutes
Поживність

420

kcal
Загальний час приготування

4

hours 

15

minutes

Поживність на 100 грамів:*
Ккал 105
Білки 11 г
Жири 6 г
Вуглеводи 9 г (з них цукру 2г)
*Враховуйте, що в цьому рецепті вага деяких інгредієнтів залежить виключно від вас, тому і калорійність в результаті буде меньшою або більшою.

Інгредієнти

  • Одна свіжа крупна дорадо

  • Заморожена вишня

  • Мікс улюбленого салату

  • Одне стигле манго

  • 8-10 томатів чері

  • Сир (я брав англійський чедер з віскі, але можна використати і пармезан)

  • Сухі житні хлібці

  • Чорний кунжут

  • 1 лайм

  • 1 ст. л. меду

  • 5-6 ст. л. оливкової олії

  • Сіль

Приготування

  • Рибу розбираємо на чисте (аби не морочитись, можна одразу купити філе😉).
  • Вишню розморожуємо, проціджуємо (нас цікавить саме сік, а саму вишню – можна використати в інших рецептах, наприклад, потішити себе та близьких струделем, або оладками).
  • Філе нарізаємо пластинками, викладаємо у глибоку тару, солимо (з розрахунку, столова ложка солі на 1 кг риби), додаємо цедру 1 лайма, пару ст. л. оливкової олії та півсклянки вишневого соку, накриваємо кришкою або плівкою та ставимо в холодильник на 4-6 годин.
  • Для заправки змішуємо 6 ст. л. оливкової олії, сік половинки лайма, ст. л. меду, сіль.
  • На блюдо викладаємо мікс салату, розрізані навпіл або на чверті чері, рибу, нарізане тоненькими пластинками манго, поливаємо заправкою, посипаємо кунжутом, затираємо чедером, додаємо житні хлібці і…
  • Смачного!
Натисніть, щоб оцінити цей рецепт!
4 голосів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *