Сендвіч із шинкою та сиром

Сендвіч із шинкою та сиром

Цей рецепт піднесе ваші звичні бутерброди на абсолютно інший рівень!

Сендвіч із шинкою та сиром

Recipe by БогданаCourse: ЗакускиCuisine: ДомашняDifficulty: Легко
Порції

4

порціі
Підготовка

5

minutes
Час приготування

30

minutes
Поживність

420

ккал
Загальний час приготування

35

minutes

Поживність на 100 грамів:
Ккал 420
Білки 15 г
Жири 13 г
Вуглеводи 45 г 

Інгредієнти

  • 2 середні багети, рецепт яких можна знайти тут

  • 1 невелика банка в’ялених томатів в олії

  • 4 солодких перців капі

  • 1 середній свіжий баклажан

  • 12 слайсів шинки прошуто або хамону

  • 150 г сиру брі

Приготування

  • Перці та баклажан запікаємо в духовці при 220°С 10-15 хвилин, перегортаємо на інший бік та допікаємо ще 10 хвилин.
  • Знімаємо шкірку з перцю та баклажану.
  • Баклажан нарізаємо кільцями, а перець – довгими смужками.
    В’ялені томати разом із олією збиваємо блендером до пастоподібної консистенції.
  • Багети розрізаємо навпіл. Кожну половину розрізаємо вздовж, зрізи змащуємо пастою з в’ялених томатів.
  • На одну з половинок викладаємо кілька кілець баклажану, смужки перцю, три слайси шинки та кілька шматочків тонко нарізаного брі.
  • За бажанням можна додати свіжу руколу або інше улюблене листя салату чи зелень.
  • Накриваємо другою половинкою багету та насолоджуємося не тільки смачним, але й корисним фаст-фудом 😉
  • Смачного!
Натисніть, щоб оцінити цей рецепт!
5 голосів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *